Haalarit

Haalareiden hankinta

Tilaamme vuosittain sekä violetteja että vihreitä opiskelijahaalareita Karelia-AMK:n insinööriopiskelijoille. Mikäli olet kiinnostunut haalarien hankkimisesta, ota yhteyttä tai pyörähdä toimistolla sen ollessa auki. Toimistolla pääset sovittamaan haalareita ja etsimään itsellesi sopivan koon. Vaikka haalareita tilataan vuosittain runsaasti, eri kokoja on rajoitetusti. Kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä, sillä nopeat syövät hitaat tässäkin asiassa.

Haalareiden hinta on Joensuun Insinööriopiskelijoiden jäsenille 40 € ja muille 55 €. Alennuksen saat jäsenkortilla tai mobiilisovelluksella kun olet kirjautunut sisään.


Haalarikulttuuri

Opiskelijat keräävät haalareihinsa opiskeluaikanaan haalarimerkkejä, pinssejä, killuttimia, tarvekaluja (kuten pullonavaaja, vaihtomerkit sekä korvatulpat) ja muita härpäkkeitä muistoksi eri opiskelijatapahtumista, jotka kertovat haalarin kantajan merkkimieltymyksitä, biletyshistoriasta, reissaamisesta, sotilasarvosta ja muusta sellaisesta.

Haalarien värit ja mahdollisesti selässä tai muualla haalareissa oleva oppilaitoksen tai oppilaskunnan tunnus ilmaisevat kantajansa opiskelupaikan sekä koulutusohjelman. On myös tapana vaihtaa osa haalarin lahkeesta eri alaa opiskelevan seurustelukumppanin kanssa.

Haalarimerkit

Haalarimerkkejä voit kätevimmin ostaa JoIOn kide.app:n kautta, toimistolta sen auki ollessa tai ständeiltä sekä tapahtumista.