Opinnäytetöiden kansitus

Kansituspalvelut siirtyvät lomalle

Palaamme lomilta 02.09.2024

Mukavaa kesää!!


Kansituksen tilaaminen

Muiden palveluiden yhteydessä huolehdimme myös opiskelijoiden opinnäytetöiden kansituksista. Kansituksen tilaat lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen joio.kansitus@gmail.com tai käymällä toimistollamme. Toimistomme sijaitsee Wärtsilä-talon alakerrassa huoneessa 028. Löydät perille aulasta seuraamalla opasteita.

Ilmoitathan tilauksessa:

  • Kappalemäärän
  • Värillinen vai mustavalkoinen
  • Nouto vai postitus (osoitteen kera)
  • Maksutapa; lasku vai korttimaksu noutaessa
  • Meneekö työ kirjastoon

Opinnäytetyön toimittaminen

Mikäli tilaat kansituksen sähköpostitse, lisää opinnäytetyösi liitteenä viestin yhteyteen PDF-muodossa. Tämän jälkeen tulostamme ja kansitamme opinnäytetyösi valmiiksi. Vaihtoehtoisesti voit toimittaa opinnäytetyösi meille valmiiksi tulostettuna. Mikäli opinnäytetyösi on menossa kirjastoon, ilmoitathan siitä tilauksesi yhteydessä, jotta voimme lisätä kanteen vaadittavat tunnistetiedot.

Hinta

Kansituksen hinta määräytyy opinnäytetyösi pituuden mukaan (kannet 12 euroa + 0,10 euroa/sivu). Esimerkiksi 50-sivuisen opinnäytetyön kansitus meidän tulostamana maksaa 17 euroa. Jos toimitat opinnäytetyösi valmiiksi tulostettuna maksaa sen kansitus 12 euroa. Kansitettavan opinnäytetyön minimisivumäärä on 10 ja maksimisivumäärä 105 sivua.

Kansitetun opinnäytetyön toimitus

Valmiin kansituksen voit noutaa toimistoltamme ennalta sovittuna ajankohtana, mutta opinnäytetyö voidaan myös tarvittaessa postittaa, jolloin tilaaja maksaa postimaksun. Postimaksu 1-2 työlle on 9,90 €, 3 tai useammalle työlle 12,90 €. Voimme myös toimittaa valmiin kansituksen Karelian opiskelijapalveluihin kirjastolle.

Kansituksen maksaminen

Kansituksen voit maksaa joko toimistolla kortilla tai halutessasi saat siitä laskun sähköpostiisi, jolloin maksukuittia vastaan saat valmiiksi kansitetun opinnäytetyösi.

Kannet

Kansitamme opinnäytetyöt kovapintaisiin mustiin kansiin. Mikäli haluat työllesi eriväriset kannet, tulee Sinun hankkia ne itse ja toimittaa toimistollemme. Emme tee kansiin foliopainatuksia.