Liity jäseneksi

Tervetuloa Insinööriliiton jäseneksi! Tältä sivulta pääset sähköiseen liittymislomakkeeseen, jonka täyttämällä olet osa hienoa 71 000 jäsenen joukkoa.

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon kuulutaan jäsenjärjestön kautta. Voit liittyä Insinööriliittoon, jos olet insinööri, muu tekniikan alan asiantuntija tai alan opiskelija.

Miksi Insinööriliitto

Insinööriopiskelijaliiton jäseneksi voivat liittyä kaikki tekniikan alan ammattikorkeakouluopiskelijat. Jäsenyys on vapaaehtoista, mutta se tuo mukanaan monenlaisia etuja. Liittymällä IOL:n jäseneksi, liityt samalla Joensuun Insinööriopiskelijoiden jäseneksi ja tuet näin oman paikallisyhdistyksesi toimintaa. Jäsenyys maksaa 30 euroa ja kattaa koko opiskeluaikasi (5 vuotta).

Jäsenenä saat alennuksia muun muassa yhdistyksen järjestämistä tapahtumista sekä haalareista. Tämän lisäksi liitto tarjoaa sinulle vapaa-ajan tapaturma- ja matkavakuutuksen, koulutuksia ja henkilökohtaista neuvontaa esimerkiksi CV:n, työhakemuksen ja työsopimuksen kanssa. Lisätietoja jäsenyydestä ja jäsenyyden tuomista eduista saat JoIO:n toimistolta, hallituksen jäseniltä tai Insinööriliiton sivuilta.

JoIO ry järjestää vuosittain kaikille jäsenille tarkoitettuja avoimia kokouksia vähintään syksyllä ja keväällä. Jokaisella jäsenellä on tuolloin mahdollisuus kuulla yhdistyksen asioista, vaikuttaa toimintaan ja talouteen sekä hallituksen jäsenten valintaan. Yhdistyksen syyskokous valitsee vuosittain puheenjohtajan ja hallituksen jäsenet seuraavalle vuodelle. Jäsenenä sinulla on oikeus asettua ehdolle yhdistyksen vaaleissa sekä äänestää. Lisäksi jokaisella jäsenellä on mahdollisuus osallistua yhdistyksen toimintaan.

Opiskelijayhdistyksen toiminta on opiskelijavetoista, joten oma aktiivisuus ratkaisee toiminnan tuloksellisuuden. Lisätietoja toiminnastamme ja jäsenyydestä saat ottamalla yhteyttä hallituksen jäseniin tai kysymällä lisää toimistolta.

Ammatillinen verkostoituminen on tärkeää ja saattaa luoda yllättäviäkin yhteistyön paikkoja. Liiton ja paikallisyhdistyksen tilaisuuksissa voit löytää uusia tuttavuuksia ja vahvistaa verkostoa. Ammattiylpeys on oman osaamisen ja ammattikunnan arvostusta. Kuulumalla Insinööriliittoon olet omiesi joukossa.

Etkö ole vielä jäsen?

Saat ajankohtaista tietoa eri elämäntilanteissa, sekä liiton tarjoamat edut ja palvelut käyttöösi, kun liityt Insinööriliiton jäseneksi. Insinööriliittoon kuuluu 71 000 insinööriä, insinööriopiskelijaa ja muuta tekniikan alan asiantuntijaa. Tervetuloa joukkkoon!

Liity jäseneksi
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.