Imppulakki vapuksi!

14.3.2023

JoIO:n Imppulakkien kimppatilaus
JoIO:n Imppulakkien kimppatilaus

Insinöörilakkien kimppatilaus on täällä! Tilaa legendaarinen Imppulakki vapuksi!


Kimppatilauksessa lakin hinta on jäsenille 99€ ja ei-jäsenille 144€

Tilaus tehdään perjantaina 7.4 ja toimitusaika n. viikko.

Lakki noudetaan JoIO:n toimistolta.

Nouto-aika ilmoitetaan myöhemmin


Insinöörilakin käyttöön liittyy sääntöjä ja lakkia saa käyttää vain käyttöoikeuden saaneet. Lakkiin liittyvät käytännöt on koottu lakkiohjesäännöksi.

Kimppatilauksessa jokaisen tilaajan on mahdollista tilata nimikointitarra omaan lakkiinsa veloituksetta. Nimikointitarra on musta, jota koristaa kultainen teksti. Nimikointitarra kiinnitetään hikinauhaan lakin sisäpuolelle. Nimikointitarran jokainen kiinnittää itse.

Nimikointitarran teksti voi olla esim. Etunimi ja sukunimi, lempinimi, oman paikallisyhdistyksen nimi, oma koulu ja vuosikurssi tai jokin muu oma slogan.


Koon mittaus:

Päänympärysmitta lasketaan senttimetreinä ja mittaustulos on lakin koko.

Paras tapa mitata päänympärys on käyttää pehmeää mittanauhaa. Mittaa samasta kohdasta, jossa pitäisit lakkia. Mittaa otsalta takaraivolle, korvien yläpuolelta. Koko mitataan tyköistuvana, pyöristä kuitenkin tarvittaessa ylöspäin lähimpään tasasenttiin. Mikäli päänympäryksesi on esimerkiksi 58,5 cm, valitse lakin kooksi 59cm.

VINKKI: Mikäli sinulta ei löydy pehmeää mittanauhaa, käytä apuna narua. Mittaa saatu ympärys viivaimella tai rullamitalla.

Katso ohjevideo täältä:Ohjevideo


Salon Lakkitehdas Oy